5 tips voor reizen in Amerika

Posted byPeter Bronsveld Posted onMarch 20, 2023 Comments0

Op zoek naar avontuur in de Verenigde Staten? Of je nu op een roadtrip gaat, stedelijke juweeltjes wilt ontdekken of gewoon wat tijd doorbrengt met familie en vrienden, reizen in Amerika kan overweldigend zijn. Gelukkig hebben we vijf tips samengesteld om je te helpen het meeste uit jouw Amerikaanse avontuur te halen! Van eten tot navigatie en veiligheidstips, deze praktische adviezen zullen ervoor zorgen dat jouw reis soepel verloopt. Dus pak je koffers en laten we beginnen!

Plan je route van tevoren

Als je naar Amerika gaat, is het belangrijk om van tevoren je route uit te stippelen. Dit kan helpen voorkomen dat je in een gevaarlijke situatie terechtkomt of verdwaalt. Hier zijn vijf tips die je kunnen helpen bij het uitstippelen van je route:

1. Plan je reis in overeenstemming met de seizoenen. Sommige delen van het land zijn beter bereikbaar in bepaalde seizoenen dan andere. Bovendien kunnen sommige wegen in de winter gevaarlijk zijn door ijs en sneeuw.

2. Kies een aantal hoofdpunten die je wilt bezoeken en maak daarvan een lijst. Op die manier weet je waar je moet zijn en kun je gemakkelijk een route uitstippelen om al die plekken te bereiken.

3. Gebruik een kaart om de afstand tussen verschillende punten te bepalen en zo een idee te krijgen van de tijd die het zal kosten

Zoek uit wat de wegenbelasting kosten

Als je van plan bent om Amerika te gaan bezoeken, is het belangrijk om je te informeren over de kosten van de wegenbelasting. In veel landen is de wegenbelasting erg duur, dus het is verstandig om hier van tevoren research naar te doen. Er zijn een aantal manieren waarop je de kosten van de wegenbelasting in Amerika kan berekenen.

Wees voorbereid op hoge benzineprijzen

Wees voorbereid op hoge benzineprijzen

Benzine is een van de duurste kostenposten als je gaat reizen in Amerika. Zorg ervoor dat je weet hoeveel je ongeveer kwijt bent aan benzine en plan je route hiernaar. Je kunt ook overwegen om een rental car te boeken met unlimited mileage, zodat je niet extra kosten maakt voor elke kilometer die je rijdt.

Maak een budget voor onvoorziene uitgaven

1. Begin met het bepalen van hoeveel geld je gemiddeld uit zult geven per dag. Dit bedrag kan variƫren, afhankelijk van wat je allemaal wilt doen en welke steden je bezoekt.
2. Zorg ervoor dat je genoeg contant geld op zak hebt voor onvoorziene uitgaven, zoals eten, souvenirs en attractiekaartjes.
3. Kies een betaalmethode die goed werkt in Amerika. Controleer of je bankkaart geldige pincodes heeft en of er mogelijk extra kosten aan verbonden zijn. Soms is het voordeliger om travellerscheques te kopen of om gebruik te maken van een creditcard met voldoende limiet.
4. Informeer jezelf over de beste manier om geld op te nemen in Amerika, bijvoorbeeld via pinautomaten of bankschakels. Houd er rekening mee dat dit soort transacties vaak extra kosten met zich meebrengt.
5. Maak een buffer aan voor onvoor

Boek je overnachtingen van tevoren

5 tips voor reizen in Amerika: boek je overnachtingen van tevoren
1. Plan je route en maak een boekingslijst met alle overnachtingen die je nodig hebt.
2. Controleer de beschikbaarheid van kamers op de data waarop je wilt reizen.
3. Boek direct bij de accommodatie of gebruik een online boekingssite.
4. Neem contact op met de accommodatie om te bevestigen dat je boeking is goedgekeurd.
5. Vul alle vereiste gegevens in, zoals je naam en contactgegevens, en maak het bedrag over naar de accommodatie.

Category

Leave a Comment